Om eenvoudig en snel meerdere producten en modifiers "out of stock" te zetten kan je regels aanmaken in het dashboard. Als bijvoorbeeld de avocado op is kan je met 1 klik meteen meerdere producten en modifiers uit voorraad zitten waar dit ingredient in zit.

1.    Dashboard-->Products-->Corporate-->Stock rules:

2.    Klik op een + New Rule of op een bestaande rule om deze aan te maken/passen.

3.    Zoek en selecteer de producten en modifiers die je uit voorraad wilt zetten met deze regel

4.    Op de POS kan je nu via het "Stock/Voorraad" menu de producten en modifiers in 1 keer op stock zetten