Welkom bij uw WaiterPro Menu Management opleiding! Wij hopen dat u net zo enthousiast bent over het samenstellen van uw menu als wij. Er zijn 2 trainingsonderdelen die het leren en samenstellen van uw menu makkelijker maken. 

Allereerst het artikel "Basis Stap-voor-Stap" dat u door elke stap van het maken van uw basismenu zal leiden. Dit is het deel dat de meeste tijd in beslag zal nemen, geduld is een schone zaak.  Als tweede is er het artikel "Advanced Settings" waarin een aantal geavanceerde instellingen en functies worden besproken.


Het zal meer dan één keer duren om uw menu te perfectioneren. Wees erop voorbereid dat u na het maken van uw menu nog enige tijd bezig zult zijn met het aanpassen en bijstellen ervan. Het verloop en indeling van uw menu is belangrijk, niet alleen voor uw medewerkers aan de kassa, maar ook voor de klanten die het gebruiken bij het online bestellen en het bedienen van de Self Service Kiosk.


Als u vragen heeft tijdens dit proces, aarzel dan niet om contact op te nemen met het WaiterPro Support team voor hulp en advies.