Voordat u aan dit artikel begint, zorg er dan voor dat u eerst het artikel "Menu Management: Basis Stap-Voor-Stap" heeft gelezen.

Dit artikel behandelt een aantal geavanceerde instellingen die u kunt gebruiken om uw menu te verbeteren.

Rangschikken: U kunt producten binnen een productgroep rangschikken door op "Arrange" te drukken. De vakjes beginnen te wiebelen en u kunt ze slepen en neerzetten. Als u klaar bent drukt u op "Stop Arranging".

Geavanceerde productnaam: U kunt de naam van een product wijzigen zodat het een "Company Name" en een "Customer Name" heeft. Dit kan aangepast worden bij het product door advanced aan te klikken.

“Company Name”: Een verkorte versie van de volledige naam van het product, dit wordt gebruikt om producten snel te vinden. Dit komt ook van pas op uw KDS (Kitchen Display Screen) wanneer u het scherm niet wilt vullen met een lange naam.

“Customer Name": De volledige naam van het artikel dat een klant te zien krijgt bij een online bestelling of op een SSK (Self Service Kiosk).

Geavanceerde product prijs: U kunt de prijs van een product per productcategorie wijzigen om de prijzen in verschillende menu's te reflecteren.

- "Default Price": Wat de basisprijs van de producten is.

- Er zal een andere sectie zijn voor elk extra menu dat u heeft. U kunt daar de prijs individueel wijzigen.

Nesting: U kunt een product ook NESTEN onder een ander product (ook wel bekend als het bovenliggende product). Het nesten van producten zorgt voor 1 extra niveau van selectiemogelijkheden. Het wordt vooral gebruikt om het menu nog meer te organiseren.

Voorbeeld: Als ik klik op de product categorie "Desserts" zal het op mijn POS een "Parent Product" genaamd "Cookies" naar boven halen. Als ik op "Cookies" klik, zie ik alle koekjes smaken.

Group Settings:

- “Exclude from sales reporting": Alle producten binnen deze rapportage groepen zullen worden uitgesloten van de verkooprapportage.

"Exclude from Loyalty": Alle producten binnen deze rapportage groepen zullen worden uitgesloten van het verdienen van loyaliteitspunten/credit.

- "Book Keeping Ref": Dit is waarnaar u de groep wilt laten verwijzen bij het bijhouden van de boekhouding.

Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met WaiterPro Support.