Misschien wilt u een optie om een variabele prijs in uw POS in te voeren. Denk bijvoorbeeld aan producten met dagprijzen of open BAR items.

U kunt dit instellen door zoals gebruikelijk een product aan te maken en “Open Price Item” te selecteren in het “Advanced Pricing Menu”.

Selecteer "Open Price Item" in deze dropdown.

Wanneer u dit doet vanuit het bedrijfsmenu, vergeet dan niet een menu push te plannen in de verleden tijd om dit product live te zetten in alle winkels.

Het komt vaak voor dat winkels een open prijs artikel met BTW en een zonder BTW willen.

Om dit te bereiken, maakt u twee open prijs items aan en selecteert u de juiste belasting optie.

Op de POS

Op de POS zal uw open prijs artikel verschijnen als elk ander artikel. Wanneer u echter op de knop tikt, verschijnt er een scherm waarin het personeel wordt gevraagd een variabel bedrag in te voeren.

Voer het gewenste bedrag in, druk op done, en dit product wordt toegevoegd aan de winkelwagen.