Dit scherm is specifiek voor het personeel dat in de keuken werkt en de bestelde artikelen voor de klant klaarmaakt.

Om toegang te krijgen tot het KDS:

1. Veeg naar rechts vanaf de linkerkant van het scherm of klik op het menu linksboven

2. Scroll naar beneden in het menu om "Kitchen" te vinden en selecteer dan het KDS scherm dat u nodig heeft

Kleuren van bestellingen en wat ze betekenen:

Als bestellingen worden ontvangen, verschijnen ze op het KDS-scherm met een kleur die correleert met hoe lang de bestelling al in 'behandeling' is. De kleuren staan voor een vooraf door het management bepaalde tijdlijn. Een rode order kan bijvoorbeeld aangeven dat deze over tijd is en kan een medewerker waarschuwen om deze order prioriteit te geven.

KDS Basis:

1. Alle nieuwe orders verschijnen aan de rechterkant van het scherm

2. Door lang op een order item te drukken zal de ingrediëntenlijst verschijnen, indien uw store op deze manier is geconfigureerd

3. U kunt bestellingen op twee manieren wissen. Ten eerste, door op elk item te klikken, deze wordt dan groen. Een andere manier is om onderaan de bestelling op “Done” te klikken

4. Links van elk item staat een getal dat aangeeft hoeveel er van dat artikel zijn besteld. Als hetzelfde artikel meer dan eens is besteld, verschijnt er een blauwe knop "Split" op de bestelling. Als u op "Split" klikt, worden deze artikelen geopend en afzonderlijk vermeld

5. Als een bestelling verkeerd is voorbereid, selecteert u de knop "Recall" in de rechterbovenhoek. Dit scherm toont alle bestellingen die eerder zijn gewist. Zoek de verkeerde bestelling en klik op "Recall" en deze zal automatisch weer verschijnen op het KDS scherm