Als u wilt controleren hoeveel geld er op een bepaalde Giftcard staat, kunt u dit op twee manieren doen:

Giftcard saldo checken op de POS:

1. Veeg naar rechts vanaf de linkerkant van het scherm of druk op de drie lijnen linksboven om het hoofdmenu op te roepen

2. Druk op de knop “Check Giftcard”

3. Scan de QR code als het een WaiterPro Giftcard is of typ het nummer handmatig in als het geen WaiterPro giftcard is

4. U ziet dan hier het saldo van de cadeaukaart

Opmerking: Managers hebben de mogelijkheid om saldo toe te voegen aan een cadeaukaart, neem contact op met ons op voor een training hierover.

Giftcard saldo checken via het Dashboard:

• Ga naar het dashboard en ga naar "customers" en "look up"
  • Klik op Gift Cards
  • Voer het betreffende Gift card nummer in

Klik op het giftcard nummer om meer informatie te zien over de transacties en bestellingen van de kaart: