Wachtwoord vergeten

1. Voer op de inlogpagina uw e-mailadres in het veld "E-mailadres" in

2. Klik op de knop "Forgot Password" die u naast de knop "Login" vindt

3. Binnen twee minuten zou een e-mail naar u verzonden moeten worden. Als deze niet aankomt, controleer dan of u het e-mailadres correct hebt ingevoerd, of controleer uw spam-map.

4. De e-mail bevat een knop "Reset Password". Als u hierop klikt, gaat u naar uw webbrowser om een nieuw wachtwoord in te stellen en te verifiëren. Dit nieuwe wachtwoord zal onmiddellijk beschikbaar zijn voor gebruik!

Wachtwoorden wijzigen

1. Log in op uw account

2. Klik op de startpagina op "My Account”

3. Zoek de sectie "Your info" en klik op "Edit" aan de rechterkant.

4. In het veld "Password" voert u het NIEUWE wachtwoord in dat u wilt gebruiken.

5. Klik rechtsonder op "Save". Uw nieuwe wachtwoord zal onmiddellijk beschikbaar zijn voor gebruik!

Wachtwoord medewerker resetten

Werknemers kunnen ook hun eigen wachtwoord resetten via de methode hierboven. De onderstaande stappen kunnen worden gebruikt om een werknemer te dwingen zijn/haar wachtwoord te wijzigen bij de volgende login.

1. Klik op de startpagina op "Team" -> "Users”

2. Zoek en klik op de gebruiker voor wie u het wachtwoord wilt wijzigen.

3. Klik rechtsonder in het subvenster op "Options" en vervolgens op "Reset Password”.

4. U wordt gevraagd "Are you sure you want to reset this users password?" Klik op "Yes".

5. Er zou binnen twee minuten een bericht naar de gebruiker moeten worden gestuurd. Als de e-mail niet aankomt, controleer dan het e-mailadres van de gebruiker en laat hem de map met ongewenste e-mail controleren.

6. De e-mail bevat een knop "Reset Password". Wanneer hierop wordt geklikt, gaat de gebruiker naar zijn webbrowser om een nieuw wachtwoord in te stellen en te verifiëren. Dit nieuwe wachtwoord is onmiddellijk beschikbaar voor gebruik!