In- en uitklokken

Inklokken en uitklokken op het WaiterPro systeem is eenvoudig!

Om in te klokken:

1. Log in op de WaiterPro app met UW persoonlijke pincode

2. Open het zijbalk menu via het icoontje in de linker bovenhoek

3. Tik op de groene 'INKLOKKEN' knop links onderin het scherm

Om uit te klokken:

1. Log in op de WaiterPro app met UW persoonlijke pincode

2. Open het zijbalk menu met het icoontje in de linker bovenhoek

3. Tik op de rode 'UITKLOKKEN' knop links onderin het scherm

4. Selecteer eventueel of u pauze heeft gehad.

Uren rapport afdrukken na uitklokken

Op de backend-configuratie kunt u het systeem zo instellen dat na het uitklokken een ticket wordt geprint met de gewerkte uren van de shift. Dit geeft u een snel overzicht van de uren die u die dag gewerkt hebt.

1. Klik op “Settings”

2. Klik op “Configuration”

3. Selecteer yes of no voor "Print ticket at clock-out"

Uren rapporten

Uw uren zullen worden gerapporteerd in het Dashboard. Dit is waar managers werknemer uren kunnen bekijken, toevoegen of bewerken. Zie Urenoverzicht (Time Clock)