In geval van een internet storing in de store:

• Het WaiterPro kassa systeem heeft geen internetverbinding nodig, zo lang de tablet met de WiFi is verbonden blijft de kassa gewoon werken.
  • De pinautomaat zal in het geval van een internet storing niet meer werken. We maken daarom een 4G verbinding via de hotspot van jouw telefoon
  • Op de pinautomaat druk 9+groen
  • Code 0856
  • Je bent in het beheer menu
  • Klik “Netwerk”
  • Kies “Wifi”
  • Zet de hotspot open op je mobiele telefoon
  • Verbind de pinautomaat met de hotspot
  • Je ziet nu een wifi logo rechtsboven in beeld
  • Ga uit het menu door een aantal keer op rood te klikken
  • Je kan nu pinnen door handmatig op de automaat een transactie te starten.
  • Handmatig transactie starten (op de betaalautomaat):
    • Klik op “starten” of de groene toets
    • Toets het bedrag in en klik op groen
    • De klant kan nu met kaart betalen
    • Als de transactie is geslaagd zie je dat op het scherm en er komt een bon uit met “geaccepteerd”
  • De pin koppeling met de tablet is nu even niet meer mogelijk.
  • Als het internet het weer doet, ga je weer naar wifi-instellingen op de pinautomaat en zet je de wifi uit. De automaat verbindt vanzelf weer met de vaste internetverbinding.