Een tablet of touch scherm kan ook als zelfbedieningsapparaat worden gebruikt. De klant op deze manier zelf een bestelling plaatsen op een tablet of touch scherm in het restaurant of bestelzuil. Na de bestelling kan de klant meteen betalen met het gekoppelde pinautomaat of met een giftcard of loyalty punten als deze geactiveerd zijn.

Om de SSK modus te starten volg je de volgende stappen:

1. Ga naar Settings in het POS menu
  2. Klik op CFD/SSK
  3. Klik "Enter SSK"
  4. De SSK modus wordt nu geopend

SSK sluiten

Als u de SSK-modus op het apparaat wilt sluiten, tik je 10 of meer keer op de rechter bovenhoek van het scherm totdat de app de SSK-modus afsluit.

Voorbeeld video WaiterPro - SSK: