WaiterPro verzamelt recensies van de klanten die besteld hebben via de mobiele app of de online order pagina. Deze recensies zijn alleen intern te zien in het dashboard voor het verzamelen van product feedback om klanttevredenheid te verbeteren.

In het overzicht is eenvoudig te zien welke stores er goed scoren en op welke vlakken. In het tabblad "reviews" kan je de daadwerkelijke beoordelingen zien en meteen op reageren. De klant krijgt dan een bericht in de mobiele app. Ook kan je meteen extra loyalty credit toevoegen aan een klant om bijvoorbeeld iets te compenseren.

Klik op de review om contact op te nemen met de klant en om de complete bestel geschiedenis in te zien.