Als betaalwijze is geactiveerd is het niet mogelijk om een tafel te heropenen, er is hier namelijk al een “settlement” geweest. Nu komt het af en toe voor dat de verkeerde tafel is afgerekend. Met de nieuwe “Verplaats betaling” knop onder HISTORY/ZOEK tabblad van de POS kan je nu de betaling van een tafel verplaatsen naar de juiste. De verkeerd uitgeslagen tafel wordt hiermee heropent, en de betaling is verplaatst naar de juiste tafel. Hier is vervolgens een restbetaling of terug betaling optie te zien.

Restbetaling: betekent dat de uitgevoerde betaling nog niet genoeg was voor de som van de hele rekening. Klik op Betaal en kies voor een betaalwijze om het resterende bedrag te betalen.

Terugbetaling: betekent dat het bedrag dat is afgerekend hoger was dan de originele rekening. Door op Terugbetaling te klikken wordt het te veel betaalde bedrag teruggestort op de rekening waarmee betaald is.