DISCOUNTS

Klik op “Discounts” in de bovenste balk van Menu management in het Dashboard.

Er zijn twee verschillende soorten discount groepen.

"Item Discounts": Heeft alleen invloed op het individuele product waarop het wordt toegepast.

"Order Total Discounts": Heeft invloed op de totale orderkosten.

Om een "Item Discount" aan te maken klik op "New Group". Er verschijnt een venster dat laat zien hoe u een nieuwe item kortingsgroep aanmaakt.

"Name”: Naam van de kortingsgroep.

- Kies hoeveel kortingen uit deze groep kunnen worden geselecteerd.

- "Available for Which Menus": U kunt specifieke kortingen kiezen voor een locatie/menu.

Ga naar de volgende pagina om de individuele kortingen in te voeren.

"Name": Naam van de korting.

- Wat voor soort korting is het? Euro korting (€5 eraf), % korting (20% eraf), vaste prijs (€10). Zie onderstaande voorbeelden.

U kunt nu teruggaan en "Order Discounts" toevoegen.

"Name": Naam van de korting.

- Wat voor soort korting is het? Euro korting (€5 eraf), % korting (20% eraf), vaste prijs (€10). Zie onderstaande voorbeelden.

- Is de korting actief? U kunt kortingen toevoegen die slechts voor een korte tijd gelden. Voorbeeld: Jaarlijkse Moederdag korting voor moeders. In plaats van elk jaar te verwijderen en opnieuw toe te voegen, kunt u hem gewoon deactiveren.

ADVANCED

Onder de advanced knop zijn er nog twee opties mogelijk voor de discounts:

Stel "expiry date in"

Zo voorkom je dat bepaalde tijdelijke kortingscodes niet meer gebruikt worden als de actie is verlopen.

Klik op “advanced” in het discount menu.

Requires Manager Pin

Alleen medewerkers met manager rechten mogen de korting toevoegen. Als een medewerker zonder deze rechten de code wilt toevoegen vraagt de POS om een code van de manager.