Voor het dichtzetten of beperken van tijdsvakken van de reserveringen en het instellen van reserveringsteksten log je in de backend in. Ga naar Stores - Overview - Settings en klik op de blauwe knop Log in to backend. Hier zit de functie Agenda.

• Als je ingelogd bent in de backend ga je naar Agenda
  • Als je vervolgens in de agenda bent ga je naar de juiste dagen toe en zie je aan de linkerzijde alle tijdsblokken staan
  • Wanneer je op een tijdsblok klikt krijg je een dropdown met selectie open, 6pax, 4 pax, 2 pax en blokkeer. Als je voor dit tijdsvak ‘blokkeer’ selecteert kan er voor dat betreffende tijdsvak niet meer gereserveerd worden
  • Dit doe je dus bij alle tijdsvakken waarop je wilt dat er niet gereserveerd kan worden.

Een  reserveringstekst op de website neerzetten is mogelijk in de instellingen van het kopje Reservering.

Dit doe je in de instellingen -> reservering als volgt:

• Ga naar instellingen en vervolgens naar reservering
  • En selecteer het 4e kopje ‘Reserveringsteksten’.
  • Door op het + teken te klikken en vervolgens een van- tot- datum in te vullen, kun je in het tekstvak eronder een tekst kwijt voor bijvoorbeeld wanneer gasten reserveren op kerst. Met de mededeling dat men op de hoogte is dat er een kerstmenu is bijvoorbeeld.
  • Wanneer de gast online gaat reserveren en één van de ingevoerde datums selecteert, krijgt men het bericht met de ingevoerde info in beeld. Op deze manier is men ervan op de hoogte als er uitzonderingen zijn op de dag dat men zou willen reserveren.